R.K. Gymnastiekvereniging
St. Paul Dordrecht


Selectiepakje kopen of bestellen

Als je een selectiepakje aan wil schaffen, kun je zelf naar de SportEmotion gaan. Deze winkel is aan de Pesetastraat 72, 2991 XT in Barendrecht. Telefoonnummer 010 - 466 17 34.
In de winkel hangen heel veel pakjes, als je doorgeeft dat je van Gymnastiekvereniging St.Paul uit Dordrecht bent, weten zij precies welk pakje je nodig hebt. Als het pakje er in jouw maat is kan je hem direct meenemen. Het kan echter zijn dat alle pakjes uitverkocht zijn en dan moet het pakje besteld worden. Levertijd van een pakje is 5 weken. Houdt hier dus rekening mee.

Ook kun je via de website www.sportemotion.nl het pakje bestellen. Onder het tabblad turnen/turnpakken Dames. Daar vind je alle pakjes die ze hebben. Je moet even goed kijken dat je het goede pakje aanklikt, want er zijn verschillende pakjes die erg op die van ons lijken.

selectiepakje

Ons pakje heeft nummer: 18094 Turnpak Cartagena Velours, Merknaam: Turnstar, Leverancierscode: SINT PAUL. Wanneer je het pakje gevonden hebt, kan je elke gewenste maat bestellen. Let op bij de maat 40 heb je ook een 40L staan. Dit pakje heeft extra lengte.

© 2023 St. Paul Dordrecht disclaimer web janpinto.nl